У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Оформлення пояснювальної записки ВКРБ

     

      Пояснювальна записка ВКРБ оформляється відповідно до ДСТУ 3008-95 Документація. Звіти в сфері науки і техніки. Структура і правила оформлення [4]. Випускна кваліфікаційна робота бакалавра має бути написана державною мовою. Дозволяється виконувати ВКРБ іноземною мовою (російською, англійською, німецькою або французькою), якщо це узгоджено з кафедрою, деканатом і тема ВКРБ затверджена наказом ректора як робота, що виконується відповідною мовою.

      Текстова частина дється на одній стороні аркушів білого паперу формату А4 (297210 мм). Текст виконується у текстовому редакторі (наприклад, МS Word) з використанням шрифту Times New Roman Cyr розміром 14 пт, міжряд-ковий інтервал – 1,2; міжсимвольний інтервал – ”звичайний”. Вирівнюється текст за шириною. Фрагменти тексту, що надруковані латинськими літерами, мають бути виділені курсивом. Друк має бути чітким, чорного кольору серед-ньої жирності. По краях аркуша залишають неокреслені поля: ліве, верхнє та нижнє – 20 мм, праве – не менше 10 мм.

      Якщо текст пояснювальної записки ВКРБ рукописний, то він виконується чорними чорнилами або пастою, висота літер не менше за 2,5 мм з розрахунку не більше 40 рядків на сторінці. Всі аркуші (сторінки) пояснювальної записки нумерують. Номери сторі-нок проставляють арабськими цифрами без крапки у правому верхньому куті. На титульному аркуші і рефераті номери сторінок не ставлять. Якщо в тексті є рисунки і таблиці, виконані на окремих аркушах, то їх необхідно включити в загальну нумерацію аркушів. Перелік посилань і додатки також включають у загальну нумерацію сторінок.

      Розділи і підрозділи мають заголовки, які точно визначають їхній зміст у даному проекті. Виносити заголовки на окремі сторінки, підкреслювати і роби-ти перенесення слів у заголовках не допускається. Крапка наприкінці заголовка не ставиться. Якщо заголовок складається з декількох частин, то вони розділяються крапками. Кожну структурну частину пояснювальної записки ВКРБ треба починати з нової сторінки. Структурні частини ВКРБ (“ПЕРЕЛІК УМОВНИХ ПОЗНАЧЕНЬ, СИМВОЛІВ, ОДИНИЦЬ, СКОРОЧЕНЬ І ТЕРМІНІВ”, “РЕФЕРАТ”, “ЗМІСТ”, “ВСТУП”, “ВИСНОВКИ”, “ПЕРЕЛІК ПОСИЛАНЬ” тощо) не нумерують, а їх назви правлять за заголовки і друкують великими літерами симетрично до тексту (по центру) жирним шрифтом. Заголовки розділів нумерують арабськими цифрами і друкують великими літерами по центру жирним шрифтом.

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.