У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Рекомендації щодо формування системи оподаткування нерухомого майна, відмінного від землі, в Україні

     

      Податок на нерухоме майно, відмінне від землі, є новим для сучасних су-б'єктів оподаткування в Україні, і його закріплення в податковому законодавстві вимагає особливої уваги.

      Як вже відзначалось, введення нових податків не обходиться без внесен-ня викривлень в ухвалення рішень платниками податків – суб'єктами економіч-ної і господарської діяльності. У ході проведених досліджень розроблено про-позиції щодо формування системи оподаткування нерухомого майна в Україні, які можуть допомогти уникнути негативного впливу даного податку на економічну поведінку платників податків. При цьому податок на нерухоме майно зможе виконувати не лише фіскальну, але і регулюючу функцію:

      станеться збільшення (до 30%) доходів місцевих бюджетів і зміниться структура їх дохідної частини – податок на нерухоме майно, відмінне від землі, може стати (разом із податком із доходів фізичних осіб) основним джерелом податкових надходжень до місцевих бюджетів; стане можливою реалізація основних положень Концепції реформування системи місцевого самоврядування щодо перерозподілу податкових надходжень – частка податку на прибуток підприємств при використанні податкового заліку залишиться на рахунках місцевих бюджетів. Для цього пропонується ряд взаємозв'язаних рекомендацій щодо формування системи оподаткування нерухомого майна, відмінного від землі, в Україні за такими напрямами.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.