У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Оптимізація структури витрат при виробництві елітного та репродукційного насіння озимої пшениці і ярого ячменю

     

      На даний час ефективність виробництва вітчизняної сільськогосподарської продукції дуже низька, але практика зарубіжних країн свідчить, що ведення сільськогосподарського виробництва може бути набагато ефективнішим.

      Хоча в сільському господарстві Данії зайнято приблизно 4% всього населення, але середнє фермерське господарство може прогодувати 225 чоловік. Для датських фермерів, що працюють „на повну ставку”, ферма є єдиним джерелом доходу, в середньому вони одержують 77% доходу від продукції тваринництва, і 23% - від продукції рослинництва [152].

      Н.М. Головченко та О.М. Бородіна підкреслюють, що одним із шляхів виходу сільського господарства України із скрутного становища є органічне виробництво. Розвиток органічного землеробства сприяє вирішенню соціальних проблем сільських населених пунктів, зростання ролі живої праці в загальних витратах виробництва. Продуктивність органічного виробництва в середньому на 10 – 30% нижча від звичайного, що компенсується високою ціною на дану продукцію. У Європі ціни на органічні продукти на 75 – 200% вищі, ніж на звичайні, що безумовно позитивно впливає на ефективність виробництва такої продукції.

      Україна має великий потенціал для отримання високих врожаїв сільськогосподарських культур, виробництва екологічно чистої сільськогосподарської продукції та її реалізації на внутрішньому та зовнішньому ринках.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.