У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Удосконалення організаційного забезпечення економічної діагностики діяльності комунальних підприємств водопостачання

     

      Організаційно-аналітичне забезпечення економічної діагностики визначено як комплекс розроблених та здійснених організаційних дій за результатами широкої або специфічної аналітики з метою обґрунтування програми оздоровлення підприємства. Якщо аналітичне забезпечення економічної діагностики дозволяє встановити підходи до її проведення і обрати методи аналізу результатів, то організаційне забезпечення має визначити ряд організаційних процедур і вказати: хто, як, в який час, для чого буде здійснювати економічну діагностику, які витрати та ресурси для цього знадобляться.

      Безперечно, здійснення організаційних заходів такого порядку вимагає удосконалення діючої організаційної структури та забезпечення ефективного функціонування окремих елементів діючої, а також перегляд принципів побудови організаційного механізму управління суб’єктом господарювання відповідно до отриманих результатів економічної діагностики.

      Вказані організаційні елементи системи мають виступати як елементи виявлення причин та наслідків стану, що склався, і формування комплексу заходів та дій щодо їх попередження, усунення, покращення. Організаційне забезпечення економічної діагностики об’єктом свого впливу має окремі, організаційно-оформлені завдання щодо отриманих діагнозів.

      Організація процесу проведення економічної діагностики та створення на основі її результатів програми оздоровлення мають відповідну специфіку, а реалізація заходів цієї програми цілком залежить від чіткого вибору завдань, функцій, виконавців, термінів та засобів контролю. До переліку основних організаційних завдань слід віднести: здійснення економічної діагностики, формування підсумкового діагнозу, вибір оздоровчих заходів за встановленим діагнозом, формування програми оздоровлення комунального підприємства водопостачання на основі результатів економічної діагностики, реалізацію програми оздоровлення, встановлення зв’язку з іншими програмами, здійснення контролю за ходом реалізації програми

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.