У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Особливості становлення та правового регулювання функціонування військових комісаріатів в Україні

     

      У статті 65 Конституції України проголошено, що захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов’язком громадян України [1].

      Всеохоплююче виконання цього обов’язку, на нашу думку, має включати і обізнаність в історії власного українського війська, тому вивчення адміністративно-правової основи організації діяльності військових комісаріатів у системі державного управління обороною України доцільно розпочати з розкриття історичних особливостей їх становлення та розвитку.

      Я. Дашкевич вказує, що, на відміну від держав Західної Європи чи Російської Федерації та колишнього СРСР, вітчизняна військова історія в комплексі історичної науки є цілковито відсутньою.

      Необхідно зазначити, що військова історія охоплює дві великі ділянки: історію війська та історію воєн [2, с.3-4].

      Аналіз публікацій таких відомих вітчизняних істориків, як А. Грищенко, Л. Дещинський, Л. Зінкевич, Л. Кривизюк, Г. Перепелиця, В. Солдатенков, Г. Темко, М. Томчук та ін., надають нам можливість констатувати, що соціальний розвиток держави, її національна безпека є невід’ємними від боєздатності Збройних Сил України.

      Окремі аспекти розвитку Збройних Сил України, їх реформування та реорганізації у професійну армію висвітлені у працях таких відомих військових діячів, як М. Матюх, В. Радецький, О. Затинайко, О. Кузьмук та ін. Відтак проблема дослідження історії створення та розвитку таких органів військового управління, як військові комісаріати, є надзвичайно важливою.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.