У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Удосконалення структурної побудови, кадрової роботи та спеціалізації діяльності карного розшуку

     

      Розглядаючи питання організації оперативно-розшукової діяльності апаратів карного розшуку, необхідно приділити увагу таким питанням, як удосконалення структурно-організаційної будови апаратів даної служби та підбору і розстановки кадрів оперативних співробітників.

      В організаційній структурі діяльність окремого працівника поєднується із зусиллям інших. Таке об’єднання забезпечує взаємодію між процесами виконання функцій і окремими співробітниками та може реагувати на зміни зовнішнього середовища, а отже розвиватися [153, с. 5]. Взагалі, система підрозділів карного розшуку, як і будь-яка інша система, чинить опір змінам, особливо тим, які стосуються способу організації. Тому система органів внутрішніх справ і її апаратів карного розшуку повинна передбачати побудову такої структури, яка могла б забезпечити її здатність і бажання модифікувати себе і тим самим наблизитися до бажаного результату. На нашу думку, організаційна будова апаратів карного розшуку відповідає характеристикам, які визначив німецький вчений Макс Вебер. Ці характеристики полягають у наступному:

      1) організація діє відповідно до правил і процедур, спеціально встановлених вищим керівництвом для контролю поведінки працівників;

      2) керівники під час прийняття рішень повинні виконувати формальні правила і процедури; 3) кожний працівник вузько спеціалізується в роботі, має чітко окреслені обов’язки, необхідні права і владу;

      4) працівник підпорядковується посаді, а не особі, яка обіймає цю посаду;

      5) організація побудована за чітко ієрархічним принципом, де кожний нижчий рівень перебуває під контролем вищого;

      6) кадри добираються за професійними якостями. На посаду призначають, а не обирають; 7) просування кадрів відбувається по службових сходинках. Керівник підпорядковується тим самим правилам дисципліни і контролю, що і всі інші працівники [153, с. 17].

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.