У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Удосконалення організації ринку міжбанківських кредитів в Україні

     

      Ринок міжбанківських кредитів функціонує в Україні вже біля 15 років, та, незважаючи на це, він залишається ще не достатньо розвинутим, а тому – неповноцінним. Недостатній розвиток даного ринку в Україні, проявляється у відсутності розгалуженої інфраструктури та посередників на даному ринку, відповідного законодавчого та нормативного забезпечення, кваліфікованих працівників для роботи на ринку міжбанківських кредитів. Тому ми пропонуємо запровадження ряду заходів для підвищення дієвості міжбанківських кредитів в розвитку банківської системи (рис. 3.1).

      Так, наявність розгалуженої інфраструктури ринку міжбанківських кредитів дозволила б не тільки належним чином організувати договірні кредитні взаємовідносини між банками, але й сприяла б підвищенню надійності та оперативності укладення угод.

      Сьогодні банки на вітчизняному ринку міжбанківських кредитів працюють в основному за принципом “телефонного ділингу”. Тобто, коли виникає потреба продати або купити кредитні ресурси на даному ринку, то відповідальний працівник банку телефонує в інші банки до того часу, поки не знайде продавця або покупця даних ресурсів. Не рідкісним явищем на ринку стало відверте шахрайство серед банків. Поширилося воно завдяки масовому використанню факсимільного зв’язку при передачі звітної інформації серед банків-контрагентів. Його можна було б уникнути за наявності на ринку міжбанківських кредитів України професійних учасників-посередників. Крім того, варто відмітити, що в періоди змін кон’юнктури даного ринку угоди укладаються на ньому стихійно, адже банки не спроможні вчасно отримувати повну інформацію про поточний стан ринку МБК

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.