У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Аналіз тенденцій міжрегіонального співробітництва

     

      В процесі планування та здійснення міжрегіонального економічного співробітництва у складі функцій органів державної влади переважає створення програм та довготривалих стратегій розвитку, які дозволяють вирішити як проблеми самої території, так і проблеми у державному управлінні розвитком територій. Вирішення проблем антикризового регулювання територій, гармонізація їх розвитку потребує спеціальних механізмів державного управління, які розглядаються нами як засоби реалізації таких стратегій.

      При розробці антикризових стратегій, а також механізмів їх реалізації для місцевих органів влади (територіального рівня) слід враховувати специфіку діяльності таких органів влади. Визначення потребують складові такого механізму, а також їх взаємозв’язок. Неоднозначні законодавчі та правові акти, що мають внутрішні протиріччя, створюють умови виникнення криз зокрема і в державному управління територіальним розвитком.

      Під механізмом державного управління, що сприяє реалізації антикризових стратегій розвитку територіальних органів влади ми розуміємо механізм розв’язання протиріч системи, об’єкта, процесу [39, c.234].

      У контексті даного дослідження під механізмом державного управління, що сприяє реалізації антикризових стратегій розвитку територіальних органів влади ми розуміємо засіб подолання протиріч у державному управлінні розвитком територій за рахунок _іж терит потенціалу міжрегіонального економічного співробітництва.

      Кризи, що час від часу відбуваються в державі і найгостріше відбиваються на територіальному рівні, пов’язані з економічними, соціальними змінами, які відбуваються в суспільстві, а також і з глобальними тенденціями, що торкаються України, посилюють кризові явища, що вже існують та обумовлені історично.

      Такий стан справ вимагає від територіальних органів влади здійснення сукупності заходів запобігання кризовим явищам і сприяння їх вирішенню, які розглядалися б як функціональна система подолання протиріч, що відповідає призначенню механізму державного управління. З іншого боку, такі функціональні системи неможливо побудувати без опрацювання та реалізації спеціальних управлінських стратегій. З цього приводу існують дослідження зокрема у сфері стратегічного менеджменту, а також і в антикризовому менеджменті.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.