У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Сутність та необхідність державного регулювання агарного виробництва

     

      Дослідження сутності і необхідності державного регулювання аграрного виробництва в умовах реформування економіки підтверджують, що негативні сторони поточного стану вітчизняної економіки багато в чому зумовлені недооцінкою значущості державного втручання в сферу економічної діяльності.

      Необхідно визнати, що перетворення, що проводяться в українській аграрній економіці, не враховують непідготовленості значної частини сільських товаровиробників до інституційних перетворень, що вводяться "зверху", в такому консервативному секторі економіки як сільське господарство, а також необхідно погодитися з тим, що відсутній реальний механізм реалізації цих нововведень.

      На жаль, до теперішнього часу в економічній політиці залишають на своєму місці радикалізм і лібералізм, що проводяться на основі радикальної ліберальної доктрини, представниками якої є західні вчені Л. Мізес, Ф. Хайек, М. Вебер, Б. Бруцкус і ін.. У її основі лежать розвиток індивідуалізму і приватної власності, свобода підприємництва, примат споживача над виробництвом, виключення державного втручання в економіку, вільний розподіл праці, що визначає лібералізацію зовнішньої торгівлі, і інші постулати.

      Спірною бачиться в сучасних умовах не лише сама ліберальна доктрина, але і стає очевидною непридатність її в чистому вигляді до українських реформ. Теоретичні праці, а також практика країн з ринковою економікою в розвинених капіталістичних країнах, показують, що держава є найважливішим інструментом ринкової стратегії, без якого воно не може здійснюватися.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.