У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Нормативно-правові акти Кабінету Міністрів України та інших органів державної влади

     

      Механізм правового регулювання суспільних відносин забезпечується нормотворчою діяльністю компетентних суб’єктів, спрямованою на моделювання поведінки учасників цих відносин, їх впорядкування відповідно до досягнутого рівня суспільного розвитку. Така регламентація здійснюється на законодавчому та підзаконному рівнях правового регулювання і становить невід’ємну частину реалізації державної політики. Забезпечення її проведення у різноманітних сферах суспільного життя, в т. ч. й під час виконання кримінальних покарань, покладається на Кабінет Міністрів України як вищий орган у системі органів виконавчої влади. Відповідні конституційні функції Кабінету Міністрів України здійснюються ним шляхом видання правових актів. Тож останні займають важливе значення в механізмі правового регулювання, чим і обумовлена потреба в їх науковому дослідженні.

      Актуальність цієї теми підсилюється, з одного боку, необхідністю упровадження концептуальних засад реформування Кабінету Міністрів України як вищого органу в системі органів виконавчої влади в Україні, правового забезпечення реалізації його завдань і функцій у процесі реформування кримінально-виконавчої системи, з іншого – оновленням теоретичної бази галузевих правових наук (конституційного, адміністративного, кримінального, кримінально-процесуального, кримінально-виконавчого права тощо), які в юридичній площині забезпечують функціонування кримінально-виконавчої системи.

      Якою ж є роль вищого виконавчого органу й інших органів виконавчої влади в реалізації єдиної державної політики у сфері виконання кримінальних покарань, налагодженні дієвого державного контролю за діяльністю персоналу установ і органів виконання покарань, зокрема в частині захисту прав і свобод засуджених, проголошених Конституцією України, законами України та міжнародними договорами України?

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.