У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Економічна стабільність, соціальний захист і безпека людини: нові пріо-ритети реформування сектору безпеки України

     

      Формування і реалізація в Україні політики безпеки держави на ос-нові забезпечення економічної стабільності, соціального захисту населення і безпеки людини сьогодні є чи не найголовнішим завданням ефективного управління суспільством, що трансформується.

      Українська політична практика засвідчує, що технологія реалізації стратегій, концепцій та програм державної політики у сфері національної безпеки має інтегрувати всі компоненти політичної активності держави.

      Згідно з Указом Президента України № 105/2007 «Про стратегію на-ціональної безпеки України» державна політика національної безпеки пе-редбачає затвердження основ національної єдності заради розвитку демократичної, правової, конкурентоспроможної держави, формування соціально - орієнтованої ринкової економіки, закріплення науково-технологічного потенціалу, забезпечення інноваційного розвитку, зростання рівня життя населення, забезпечення інформаційної безпеки, екологічно безпечних умов життєдіяльності суспільства [171].

      Державне управління національною безпекою України повинно ба-зуватись на реалізації принципів комплексності та системності. Уперше теоретичні принципи комплексності та системності безпеки держави були розроблені в політиці національної безпеки США («Закон про національну безпеку США» 1947 р.). Комплексність і системність розглядались як спо-лучання стратегічного планування політики безпеки й оцінки результатів.

      Відповідно до принципу комплексності політика України у сфері на-ціональної безпеки має передбачати координацію зовнішніх і внутрішніх складових економічної, соціальної, екологічної, науково-технологічної, культурної, військової, інформаційної політики держави. Системність державної політики стратегічного рівня зумовлюється тим, що в її форму-ванні та реалізації мають брати участь представники різних гілок влади, господарсько-управлінської та політичної еліти, наукової громадськості тощо [26].

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.