У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Організаційно-економічні принципи побудови сучасної системи охорони здоров’я і роль регіонів у механізмі інвестування

     

      У результаті реалізації затверджених програмних заходів державних цільових програм за різними галузевими напрямами, на нашу думку, відбудуться істотні зміни в структурі господарства регіону.

      Регіон – це територія, яка за сукупністю елементів, що входять до її складу, відрізняється від інших територій і володіє єдністю, взаємопов’язаністю елементів, цілісністю.

      Значний соціальний ефект програм, що діють у галузі охорони здоров’я, є видимим за рахунок розвитку виробництва і сфери послуг, що підвищить зайнятість населення країни і його доходи, зміцнить обласний бюджет, а через нього – і всю соціальну сферу. А це сприятиме подоланню негативних тенденцій у демографії і дасть змогу в майбутньому ефективніше розвивати економіку регіону. У свою чергу, оздоровлення регіональної економіки, розширення виробництва, а отже, фінансових вкладень підприємств, що діють, створять, на нашу думку, сприятливі умови для активного вирішення нагальних на сьогодні соціальних проблем регіону і підвищення життєвого рівня населення.

      Особливе місце у формуванні ефективного механізму інвестування в охорону здоров’я належить регіональним соціально-економічним системам. У ринковій економіці не знижується, а навпаки, зростає значення соціальних аспектів, спрямованих на підвищення матеріального і культурного рівня життя народу, створення умов для всебічного і гармонійного розвитку особистості, тому взаємозв’язок і узгодженість економічних і соціальних сторін регіонального розвитку слід вважати за важливу межу і неприйнятне правило управління. У зв’язку з цим системність підходу має бути врегульована як на рівні управління країною, так і на рівні управління регіоном.

      На створення умов для успішного функціонування виробництва і формування соціально-духовного середовища життєдіяльності спрямований розвиток інфраструктурних підсистем. У кожній регіональній соціально-економічній системі формується виробнича і соціальна інфраструктура, призначена для створення умов відтворення матеріальних і духовних благ.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.