У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Управління ризиками в системі охорони здоров’я

     

      Наприкінці XX ст. у теорії й практиці управління економічно розвинутих країн виник новий напрям – управління ризиком (ризик-менеджмент). Він вивчає вплив на різні сфери діяльності людини випадкових подій, що завдають фізичного і морального збитку.

      Ризик – це подія або група випадкових подій, що завдають збитку об’єкту, який зазнає цього ризику. Випадковість настання події означає неможливість точно визначити час і місце його виникнення. Об’єкт може бути фізичним (люди) або матеріальним (майно), а також становити майновий інтерес (нематеріальна властивість об’єкта, наприклад, прибуток). Збиток – погіршення або втрата властивості об’єкта. Збиток може бути виражений у натуральному (фізичний) або у вартісному виразі (економічний).

      Більшість несприятливих подій має властивість імовірності їх реалізації. Ймовірність події – це математична ознака, що означає можливість розрахувати частоту настання події.

      Ризик має дві властивості – ймовірність і збиток. Кожна несприятлива подія породжується деякою сукупністю вихідних причин (інцидентів). Ланцюг послідовних кроків, що ведуть від інциденту до кінцевої події, називають сценарієм. Знаючи ймовірність виникнення вихідних інцидентів і проміжних кроків, можна розрахувати ймовірність реалізації конкретного сценарію.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.