У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Альтернативні методи реструктуризації ВАТ “SELMI”

     

      Поточне положення підприємства можна визнати за відносно задовільне, проте прогнози його діяльності є несприятливими. Підприємство зіткнулося з небажаними для себе тенденціями в частині конкурентоспроможності, відхиленням фактичного стану від запланованого. Тут реструктуризація є реакцією на негативні зміни, поки вони не набули ще необоротного характеру. Будь-який продукт має певний життєвий цикл внаслідок того, що володіє граничними можливостями, що обмежують його подальше існування в первинному вигляді за часом. Так і продукція даного підприємства знаходиться зараз на стадії життєвого циклу, який називається – спад. Продукція застаріла (її купують тільки давні покупці, оскільки перехід на продукцію інших виробників вимагає додаткових інвестицій), потрібно розробляти нову, сучаснішу. Внаслідок цього живучість підприємства поступово знижувалася, і рентабельність знизилася до «мінімальної відмітки» з погляду керівництва і акціонерів. Положення на підприємстві можна охарактеризувати, як криза стратегії.

      Криза стратегії визначилася по наступних параметрах:

      постійні збої в розвитку підприємства,

      поступова втрата частки ринку,

      некерованість підприємства і як наслідок погана якість продукції, що привело до втрати конкурентних переваг.

      Розрив, що намічається, між вірогідними і бажаними результатами може бути ліквідований лише шляхом зміни колишньої або ухвалення нової орієнтації в сукупності із зниженням виробничих витрат.

      Для виходу з кризового положення можна запропонувати декілька сценаріїв, які відрізняються один від одного ступенем радикальності змін і пов'язаною з цим трудомісткістю, фінансовим навантаженням і тривалістю виконання. Умовно ці сценарії можна назвати – консервативний, компромісний і радикальний.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.