У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Сучасний стан контролю за діяльністю правоохоронних органів в Україні

     

      Характеристика сучасного стану контролю за діяльністю правоохоронних органів в Україні передбачає з’ясування: стану дисципліни та законності у правоохоронних органах, причин (факторів), які призводять до скоєння службових правопорушень; стану правової регламентації способів забезпечення дисципліни та законності в діяльності правоохоронних органів, насамперед, контролю; ефективності реалізації окремих видів та форм контролю за діяльністю правоохоронних органів; стану організаційного забезпечення контролю за діяльністю правоохоронних органів.

      Щодо сучасного стану дисципліни та законності у правоохоронних органах, то, як було зазначено вище, він викликає небезпідставне занепокоєння як у керівництва держави, так і у пересічних громадян. Багато претензій до діяльності правоохоронних органів висувають міжнародні та вітчизняні правозахисні організації, висновки та звіти яких, на жаль, не завжди є об’єктивними. Заходи у сфері боротьби зі злочинністю, що здійснюються правоохоронними органами, не мають консолідованого і системного характеру. Поширеність злочинів свідчить про те, що органи влади, насамперед, правоохоронні, які державою наділені повноваженнями забезпечувати охорону конституційних прав людини, не завжди діють ефективно і тому не забезпечують повною мірою проголошений у ст. 3 Конституції України головний обов’язок держави — людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються найвищою соціальною цінністю [1].

      Емпіричною основою з’ясування стану дисципліни та законності у правоохоронних органах будуть як офіційні дані (недоліки діяльності правоохоронних органів, що оприлюднені у правових актах, офіційній аналітиці, звітних документах, на офіційних сайтах державних органів), так і неофіційні, що оприлюднені у звітах, довідках та інших аналітичних матеріалах недержавних суб’єктів правозахисної діяльності.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.