У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Проблема швидкозмінності податково-інформаційної бази та необхідність адаптування до неї підприємств

     

      Законодавчі акти та нормативні документи є визначальною, але недостатньою умовою здійснення суб’єктами податкової діяльності (машинобудівними підприємствами – платниками податків і працівниками державної податкової служби). Вони встановлюють головні принципи побудови податкової системи, об’єкта оподаткування, платників податку, джерело сплати податку, податковий період, ставки, строки сплати, пільги, порядок і форми розрахунків з бюджетами та цільовими фондами тільки в узагальненому вигляді, тоді як для чіткої організації податкової діяльності необхідні документи, що детально регламентують порядок виконання функціональних обов’язків її суб’єктами [135 С.9].

      Забезпечити машинобудівні підприємства належною інформацією можливо завдяки їх адаптуванню до вимог організування і планування податкової діяльності її суб’єктами – підприємствами платниками податків і податковою службою. Адаптування – це процес створення умов для належного функціонування машинобудівного підприємства під час виконання виробничо-господарської діяльності, сплати податків та інших платежів до бюджетів і цільових фондів відповідно до вимог податкової системи.

      Досвід діяльності провідних компаній розвинутих країн свідчить, що організаційно-інформаційне адаптування підприємства до умов організування податкової діяльності повинно здійснюватися на основі єдиної системи планування, координації і контролю за узгодженням запроваджених ними напрямів роботи з питань оподаткування у відповідності до правил, визначених у податковому законодавстві та інструктивно-методичному забезпеченні. Адаптування проводиться з метою досягнення відповідності визначення податкового зобов’язання згідно чинного законодавства, зобов’язанням машинобудівних підприємств - платників податків перед бюджетами та цільовими фондами. Підприємствам – платникам податків необхідно утримуватися від будь-яких заходів, які вступають у суперечність із чинним законодавством, що може призвести до його порушення. Організаційно-інформаційне адаптування підприємств до умов змін системи оподаткування нами пропонується здійснювати завдяки набору певного комплексу заходів, які дозволяють приймати своєчасні управлінські рішення щодо оптимізації податкової діяльності на підприємстві завдяки перебудові організаційно-інформаційного забезпечення. Для виконання цього завдання необхідно забезпечити стабільність податкового законодавства, ефективність і прогнозованість адміністрування податків та зниження податкового навантаження на платника.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.