У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Функції підприємства в інформаційному обміні щодо оподаткування як складова організаційно-інформаційних засад процесу адаптування

     

      Інформаційний обмін процесу адаптування машинобудівних підприємств до умов динамічних змін системи оподаткування передбачає певний набір заходів, який дозволяє приймати своєчасні управлінські рішення щодо оптимізації інформаційної роботи підприємства згідно вимог податкової системи та застосування методів планування інформаційного забезпечення та регламентування податкової діяльності на підприємстві.

      Інформаційне адаптування підприємства до умов динамічних змін системи оподаткування розглядатимемо як комплекс проблем: по-перше, планування і регламентування податкової діяльності на підприємстві, без чого неможливо досягнути ефективного результату виробничо-господарської діяльності підприємства; по-друге, визначення інформаційних вимог податкової системи до суб’єктів господарювання, що є важливою передумовою створення відповідності інформаційної системи підприємства інформаційній податковій системі держави; по-третє, забезпечення організування інформаційної роботи на підприємстві згідно вимог податкової системи [116, С.76].

      Суб’єктами податкової діяльності є підприємства – платники податків та посадові особи державної податкової служби. Основними функціями підприємств – платників податків є забезпечення обчислення податків та інших платежів, їх сплати до бюджетів і цільових фондів та подання звітності у податкові органи, в яких вони знаходяться на обліку. Посадові особи органів ДПС здійснюють контроль за достовірністю, своєчасністю і повнотою сплати податків до бюджетів і цільових фондів.

      Податкова діяльність базується на встановлених функціональних обов’язках платників податків та податкової служби, їх правах, відповідальності платників за своєчасність і достовірність розрахунків із бюджетами та цільовими фондами. Порядок розрахунку з бюджетом передбачає розроблення і прийняття способів стягнення податків до бюджетів і цільових фондів.

      Розглянемо класифікацію платників в залежності від видів податків та інших платежів, які справляються на підприємствах згідно з Законом України “Про систему оподаткування” [1]. До суб’єктів податкової діяльності відносяться машинобудівні підприємства – платники податків та посадові особи органів податкової служби.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.