У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Перспективні напрямки розвитку корпорацій в аграрному секторі економіки

     

      Якщо інтегратором в агроподуктовому ланцюгу виступає торговельно-промисловий суб’єкт підприємництва, то капітал (за аналогією з властивостями агрегатного стану газу займати увесь наданий обсяг) переміщується по так званому „інвестиційному каналу” зі сфери з високим рівнем оборотності оборотних коштів до сфери з меншим рівнем. При цьому має витримуватись оптимальна структура оборотного капіталу у галузях-донорах, його достатність для задоволення потреб профільної галузі, високий рівень співвідношення застосованого до авансованого капіталу.

      Наведена загальна схема даної можливості демонструє спроможність виштовху частини оборотного капіталу з роздрібної торгівлі за умови горизонтальної сформованості даного ринку (тобто жорсткої конкуренції на ньому, що супроводжується процесами інтеграційних трансформацій) в менш прибуткову, з меншим рівнем оборотності капіталу оптову торгівлю, з роздрібної та оптової торгівлі – у переробну промисловість відповідно, з роздрібної, оптової торгівлі та переробної промисловості – у сільське господарство відповідно.

      Дане схематичне зображення значно полегшує сприйняття процесів руху інвестиційного капіталу, зокрема через утворення корпоративних структур. Найбільш демонстративним при цьому прикладом може слугувати досвід ТОВ ВКФ „ЛІА ЛТД” (м. Луганськ), що формувалося за схемою оптова торгівля – роздрібна торгівля – виробництво продуктів харчування – виробництво сільськогосподарської продукції – сервіс. Існують також інші приклади, наведені в 1 і 2 розділах дисертації.

      За протіканням окреслених процесів відбувається об’єднання капіталів в основному вертикального характеру при, як зазначалось, паралельних горизонтальних процесах в галузі підприємства - інтегратора.

      На підставі проведеного монографічного дослідження нами визначено галузеві особливості створення об’єднань підприємств корпоративного типу в:

      - сільському господарстві (без спеціалізованого птахівництва);

      - спеціалізованому яєчному та м’ясному птахівництві;

      - виробництві м’яса і м’ясопродуктів переробними підприємствами;

      - виробництві молока і молокопродуктів переробними підприємствами (табл. 3.1).

     

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.