У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Власні джерела інвестування інноваційних проектів

     

      Основу власних джерел інвестування утворює власний капітал підприємства, необхідність у якому зумовлена потребами самофінансування; власний капітал є основою незалежності підприємства.

      В умовах розвитку ринкового середовища та виходу України за національні межі господарювання для машинобудівних підприємств значну роль відіграє забезпеченість власними фінансовими ресурсами, що є особливо проблемним питанням під час розробки напрямів підвищення ефективності використання цих ресурсів. Це гарантує належну фінансову стійкість, високу фінансову незалежність і, як наслідок, високу інвестиційну привабливість підприємства. Звичайно, власні джерела фінансових ресурсів підприємства є найнадійнішими, за умов самофінансування знижується ризик банкрутства, на перший план виходять переваги перед конкурентами, які таких можливостей не мають. Управління власними фінансовими ресурсами підприємства пов’язане не тільки із забезпеченням ефективного використання нагромадженої їх частини, а й із формуванням коштів, що забезпечують майбутній розвиток підприємства. Склад власних фінансових ресурсів на підприємстві наведено на рис. 2.3. Існує два основних джерела власних коштів: нерозподілений прибуток і амортизація. Виділяють ще інші власні джерела, які є незначними за обсягом.

      Аналіз економічної літератури свідчить, що в зарубіжній економіці значну частину власних коштів інвестують в інноваційний розвиток: у Японії – 68,9%, США – 63,5%, Великобританії – 62,1%, ФРН – 55,3%, Франції – 52,1% [119].

      Вітчизняні підприємства недостатньо використовують прибуток для власного розвитку. З цією метою можна спрямувати кошти від реалізації морально застарілого устаткування або надання його в оренду. Для цього потрібно вдосконалити законодавство, зокрема податкове.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.