У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Перспективні напрямки розвитку корпорацій в аграрному секторі економіки

     

      Реалізація алгоритму процесу розвитку сільського господарства, що представлено в розділі 1 і доповнено поглиблено аналізом проблеми в розділі 2 дисертації, потребує закріплення певних передумов. По-перше, членство у СОТ та орієнтація на вступ до ЄС вимагають не тільки зміни зовнішніх параметрів торгівлі, а й основних позицій щодо державної політики по відношенню до сільського господарства.

      По-друге, світові тенденції екологізації спричиняють підвищений вплив на сільське господарство. З одного боку, існують відповідні програми по виведенню з активного обробітку малопродуктивних та схилових сільськогосподарських угідь, з іншого, попит на екологічно безпечні та технічні сільськогосподарські продукти збільшується. Це змінює пропорції у розвитку сільського господарства і АПК в цілому.

      По-третє, процеси деградації населення на селі приймають характер національної катастрофи, що навіть при суттєвих перспективах агробізнесу стримуватимуть його розвиток. По-четверте, здешевлення активів через кризу в сільському господарстві відкриває можливість їх майже безперешкодного скуповування за безцінь в основному іноземними інвесторами, що є реальною загрозою національній, в т. ч. продовольчій, безпеці країни. На нашу думку, в Україні є багато внутрішніх можливостей насичення інвестиціями сільського господарства та перспектива його підйому з метою запобігання зазначеним загрозам. В основу даних пропозицій покладено принципи перетікання капіталу через різні рівні оборотності оборотних коштів та використовуваного авансованого капіталу в залежності від принципів галузевої інтеграції (рис. 3.1).

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.