У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Прогнозування розвитку й удосконалення процесу управління та структуризації аграрних корпорацій

     

      Одним з недоліків сучасного етапу управління економікою України, зокрема аграрного сектору, є відсутність чітко окресленого та масово пропагандованого стратегічного напрямку розвитку. Підприємництво втрачає конкурентоспроможність без загальнонаціональної стратегії. Не виключенням є і корпоративний аграрний бізнес.

      На нашу думку, пріоритети соціально-економічного розвитку України (євроінтеграційна спрямованість, формування середнього класу та інноваційна модель розвитку економіки) є вирішальними для розробки перспектив будь-якої територіально-адміністративної одиниці в країні, відповідно до яких адміністрації районів Луганської області запроваджують програми з розробки і виконання стратегій розвитку.

      Безпосередньо автором приймалася участь у проведенні подібної роботи у Білокуракинському районі області, що знайшло своє відображення у Звіті про науково-дослідну роботу за договором № 955 від 16 серпня 2004 року „Розробка проекту стратегії соціально-економічного розвитку Білокуракинського району на 2005-2015 роки”, розробленого Державною установою НДІ соціально-трудових відносин. Зокрема пропонується:

      Стратегічний напрямок № 1 – „Вдосконалити роботу підприємств в стратегічно важливих галузях економіки району”, що включає:

      Пріоритетну мету 1.3 – „Сформувати регіональний конгломерат підприємств (об’єднання двох або більше компаній, що належать до непов’язаних між собою галузей бізнесу) для підвищення рівня самозабезпеченості району”.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.