У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Функціональна модель діяльності митної служби України

     

      Митна служба – це бюрократична організація, що будується за функціональною ознакою, відповідно її працівники розглядаються як носії певних функцій і соціальних ролей.

      Для виходу на моделі діяльності митної служби важливою категорією є функціональна структура митної служби, яка визначається і формулюється відповідно до напрямків митної діяльності та закріплена в нормативно-правових актах.

      Функціональну модель митної служби, її окремі елементи й питання організації досліджували Б. М. Габричидзе, О. П. Гребельник, Є. В. Додін, А. А. Демченко, С. В. Ківалов, В. Б. Кухаренко, П. П. Падун, Д. В. Приймаченко, І. Г. Бережнюк та інші вчені.

      Системі митної служби притаманні всі властивості великих соціальних систем. Вона складається з неоднорідних компонентів, які мають функціональну та організаційну специфіку. Як будь-яке галузеве відомство, митна система має певні особливості. Ці особливості визначаються функціями, покладеними на митну систему, і технологіями їх реалізації. У цьому полягає унікальність митної системи, оскільки всі державні функції даного напрямку об’єднані в одному відомстві.

      Функціональна структура органу митної служби – це сукупність різних видів, напрямів діяльності, обумовлених метою та основними завданнями, а також сукупність функцій його ланок (підрозділів) та функціональних обов’язків їх працівників.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.