У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Характеристика та аналіз охорони праці і техніки безпеки

     

      Газове господарство України – це складний технічний комплекс.

      Забезпечення споживачів природним газом здійснюється газовими мережами (тиском до 12 атмосфер), довжина яких становить 349,2 тис. км. Необхідний режим газопостачання в цих мережах забезпечують 61 тис. газорозподільних пунктів.

      За роки функціонування Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України” проведено значну роботу з розвитку та забезпечення надійного функціонування систем газопостачання населених пунктів України.

      Рівень газифікації житла природним газом на сьогодні становить 78,1% в містах та 38,2% в сільській місцевості. Газифіковано природним газом 428 міст, 600 селищ міського типу та 12,4 тисяч сіл. Здійснюється газопостачання 147 тис. промислових та комунально-побутових споживачів, а також біля 16 млн. квартир і приватних будинків.

      Постійно вдосконалюються контроль та облік спожитого природного газу. У житловому фонді встановлено понад 7,5 млн. побутових газових лічильників.

      З метою визначення фактичного технічного стану розподільних газопроводів та споруд на них запроваджено моніторинг їх технічного стану. Роботи з обстеження розподільних газопроводів проводяться у відповідності з довгостроковою Програмою обстеження і моніторингу технічного стану газорозподільних мереж по ВАТ з газопостачання та газифікації на 2008-2012 роки.

      Для профілактики й локалізації аварійних ситуацій на об’єктах газопостачання, постійного контролю за режимами газопостачання у спеціалізованих підприємствах газового господарства діють 624 аварійно-диспетчерські служби.

      При загальному зростанні обсягів реалізації природного газу через дочірню компанію «Газ України» (www.gasukraine.com.ua) рівень реалізації його населенню протягом трьох останніх років лишається на одному рівні, що свідчить про економне використання дорогого енергоносія за рахунок впровадження приладного обліку та застосування газоспоживаючого обладнання з високим коефіцієнтом корисної дії.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.