У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Особливості впливу ринкового середовища на вклади (депозити) банків

     

      В умовах формування фiнансових ринкiв України виникає проблема удосконалення механiзму мобiлiзацiї грошових ресурсiв країни, як важливого компонента процесу перерозподiлу фiнансових ресурсiв країни через фiнансовi ринки. При цьому основними засобами мобiлiзацiї фiнансових ресурсiв через фiнансовi ринки є залучення банками коштiв на вклади, а також формування грошових фондiв за допомогою емiсiї цiнних паперiв. Дiяльнiсть банкiв по залученню коштiв у вклади є окремим чинником в роботi банкiв. Своїм корiнням вiн йде далеко в iсторiю банкiвської справи, яка досягає часiв створення перших українських банкiв.

     
З появою комерцiйної банкiвської системи України, iз збiльшенням кiлькостi банкiв виникли умови для органiзацiї ринкового механiзму функцiонування по залученню вкладiв i депозитiв банками, що дало можливiсть органiзувати вiдповiдний сегмент фiнансового ринку України. При здiйсненнi вкладних операцiй банки вступають в конкуренцiю на вiдкритому ринку фiнансових ресурсiв за допомогою вкладiв, що являє собою iндивiдуальний механiзм накопичення коштiв.

      В умовах становлення i розвитку банкiвської системи i фiнансових ринкiв України залучення грошових ресурсiв з використанням ринку вкладiв i депозитiв залишається основною формою органiзацiї фiнансових ресурсiв економiки для подальшого перерозподiлу банками через iншi сектори фiнансових ринкiв в кредитнi вкладення, або вкладення в цiннi папери. Це викликає необхiднiсть аналiзу функцiонування i розвитку всього сегмента системи фiнансових ринкiв в Українi.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.