У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Загальні положення, види та склад звітності

     

      Відповідно до пункту 6 частини першої статті 2 Бюджетного кодексу України бюджетними установами визнаються органи, установи чи організації, визначені Конституцією України, а також установи чи організації, створені у встановленому порядку органами державної влади, органами влади Автономної Республіки Крим чи органами місцевого самоврядування, які повністю утримуються за рахунок відповідного державного чи місцевих бюджетів. Бюджетні установи є неприбутковими.

      Складання звітності в бюджетних установах завершує повний цикл бухгалтерської обробки даних, які накопичуються в облікових реєстрах.

      Фінансова звітність є складовою частиною бухгалтерської звітності, що містить інформацію про фінансовий стан, результати діяльності та рух грошових коштів підприємства за звітний період. Вона розрахована насамперед на таких користувачів інформації, як інвестори, кредитори та інших, які не можуть вимагати звітів з урахуванням їх конкретних потреб.

      Бухгалтерська звітність установ складається на підставі бухгалтерських записів, підтверджених виправдальними документами. До складання балансу проводять звірку оборотів і залишків за аналітичними рахунками з оборотами та залишками синтетичного обліку, звірки розрахунків з дебіторами, кредиторами та за іншими зобов'язаннями. Річну фінансову звітність складають на 1 січня року, наступного за звітним, квартальну - на 1 квітня, 1 липня і 1 жовтня поточного року, місячну - на перше число місяця, наступного за звітним.

      Звітність складають наростаючим підсумком з початку року в гривнях.

      Під час складання форм фінансової звітності застосовують коди бюджетної класифікації, перелік яких затверджено наказом Міністерства фінансів України «Про бюджетну класифікацію та її запровадження» [13].

      Форми фінансової звітності повинні заповнюватися за всіма передбаченими статтями (графами, рядками). За відсутності даних незаповнені статті прокреслюють або заповнюють нулями.

      Додаткові статті та показники у форми фінансової звітності вносити забороняється. Усі форми фінансової звітності та пояснювальні записки підписують керівники установ та організацій і головні бухгалтери.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.