У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Об’єктивна необхідність та проблеми розвитку агропромислових виробничих систем в сучасних умовах економіки України

     

      Сучасна економічна наука, що спирається на цивілізований підхід, виходить з того, що правильне розуміння закономірностей суспільно-економічного розвитку, є важливою умовою наукової обґрунтованості економічної стратегії країни, регіону, галузі. Перехід розвинутих країн у нову, вищу стадію цивілізованого прогресу докорінно змінює положення нашої країни у світовому співтоваристві, риси нової економіки світу відбиваються і впливають на розвиток нашого суспільного виробництва. Це означає, що загальне, системне проникнення прогресу цивілізації закономірно підсилює процеси розвитку. Кожна країна, що піклується про своє майбутнє, повинна не тільки використовувати досягнення цивілізації, але і рухатися по траєкторії становлення і розвитку нового суспільства, використовувати його процеси і категорії [101].

      Поширення і використання інформаційно-телекомунікаційних технологій, мобільного зв'язку, підвищення ролі і значення Інтернет - це результат глобалізації економіки світу. Активність і інтенсивність використання їх у господарській практиці сприяє розвитку індустріальних процесів. Нерозуміння ролі і значення цього явища і нових процесів або невміння їх використовувати приводить до ігнорування закономірностей світової цивілізації. Є інша сторона даного питання, що відкриває певні можливості інерційного розвитку відповідно до закономірностей прогресу цивілізації, що природно недостатньо для країни, що має історично значний промисловий потенціал, у тому числі й у використанні інформаційно-телекомунікаційних технологій.

      На нашу думку, варто розрізняти історичну долю промислового виробництва та розвиток за законами інерції і зміни сучасного стану економіки на основі активізації процесів системної трансформації світової сфери.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.