У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Аналіз процесу активізації і розвитку кризи в діяльності підприємства

     

      Активізація і розвиток кризи в діяльності підприємства в будь-якому її прояві кризове явище, кризова ситуація і кризовий стан – є процесом, який перебігає за певними етапами і якому властива циклічність, тобто повторюваність етапів. Цей процес має початок і завершення, причому завершення активізації прояву кризи в діяльності підприємства слід розглядати як початок його розвитку. Завершення процесу активізації і розвитку кризи в будь-якому її проявів в більшості випадків не означає припинення функціонування і існування підприємства, а лише складності в його діяльності. Завершення цього процесу виступає, як правило, у вигляді вирішення протиріччя, що виникло в діяльності підприємства через порушення у виконанні його функцій і, отже, у вигляді оновлення підприємства, переходу його до нового стану. Окремим випадком виступає розвиток такого прояву кризи в діяльності підприємства як кризовий стан. Тоді процес активізації і розвитку кризи в такому її прояві може закінчитися не тільки змістовною, але й організаційно-правовою трансформацією підприємства через проведення процедур санації та банкрутства підприємства.

      Аналіз процесу активізації і розвитку кризи в діяльності підприємства проводився з використанням таких вихідних положень.

      Кризі, як явищу в діяльності підприємства, що проявляється у вигляді виникнення збоїв різної природи та масштабу через порушення у виконанні функцій підприємства, властива циклічність, тобто криза, як атрибут системи підприємства, активізується і починає розвиватися за власним життєвим циклом.

      Активізація і розвиток кризи в діяльності підприємства – це процес, в якому відбувається поступова зміна етапів. Визнання процесного характеру активізації і розвитку кризи в діяльності підприємства надає підставу застосування поняття життєвого циклу цього процесу. Активізація і розвиток кризи в діяльності підприємства відбувається за класичною S-подібною кривою, але зміна етапів в циклі розвитку кризи відбувається не автоматично, а під впливом кризогенеруючих чинників, різних за походженням, природою, інтенсивністю впливу і, головне, за виникненням цього впливу.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.