У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Методологія сучасного українського конституціоналізму

     

      Дослідження сучасного українського конституціоналізму як процес наукового пізнання його теорії та практики ґрунтується на конкретній (необхідній та достатній, виходячи з мети, завдань, об’єкта та предмета дослідження) методологічній основі – методології сучасного українського конституціоналізму.

      Спираючись на постулати загальної методології наукового пізнання [240, 565] та методології права [163, 167, 168, 245, 288, 411, 647, 678], методологія сучасного українського конституціоналізму (далі – методології конституціоналізму) розглядається як вчення про сукупну цілісність (єдність) взаємопов’язаних та взаємообумовлених концептуальних принципів, підходів (напрямів) та методів, які використовуються у процесі дослідницької діяльності щодо пізнання сутності, змісту, принципів, мети та інших інституціональних і функціональних характеристик конституціоналізму в сучасних умовах українських реалій. Обрання та використання певної сукупності дослідницьких методів, підходів для вивчення сучасного українського конституціоналізму обумовлено об’єктом, предметом дослідження та метою встановлення наукової істини, виходячи з того, що метод є «шляхом до певної мети» [678, c. 10].

      Підхід (напрямок) у методології конституціоналізму – це сукупність об’єктивно обумовлених предметом та об’єктом дослідження, однорідних за своєю спрямованістю методологічних прийомів і засобів, що використовуються для розкриття соціально-правової сутності та змісту сучасного українського конституціоналізму.

      У контексті методології конституціоналізму, метод – це науково та об’єктно (предметно) обумовлений, раціональний шлях дослідження теорії та практики сучасного українського конституціоналізму, що спрямований на (веде до) отримання системи об’єктивних, істинних наукових знань.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.