У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Трансформація механізму непрямої підтримки за рахунок коштів ПДВ

     

      Підтримка розвитку сільськогосподарських товаровиробників шляхом за-стосування спеціальних режимів справляння ПДВ в Україні зазнавала численних змін, зокрема пов’язаних із змінами на законодавчому рівні. Одним із спеціаль-них режимів, що за час свого функціонування зазнавав найбільших змін є режим виплати дотацій. Цей спеціальний режим з початку свого запровадження (кінець 1998 р.) повністю відмінявся двічі, а потім знову відновлювався.

      Зокрема, Законом України від 22.12.2009 року № 1782 – VI, що набув чинності 31.12.2009 р.) «Про внесення змін до деяких законів України щодо підтримки агропромислового комплексу в умовах світової фінансової кризи», також Проектом податкового кодексу України передбачається альтернативний механізм підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом переведення існуючого режиму в державну форму зі здійсненням доплат на одну голову корови через спецфонд державного бюджету.

      Проте, поки-що механізм виплати дотацій не змінився, адже Податковий кодекс поки-що неприйнятий та й коштів на проведення відповідних змін не має. Однак, зміна механізму в найближчий час цілком можлива і, зважаючи на це, вважаємо доцільним зупинитися на розгляді особливостей пропонованого механізму підтримки та здійснити наукову оцінку доцільності переходу на інший механізм підтримки сільськогосподарських товаровиробників.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.