У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Міжнародно-правові підходи щодо змісту діяльності адвокатури як суб’єкта запобігання злочинам

     

      Відповідно до ст. 3 Закону України «Про адвокатуру», діяльність адвокатури регулюється Конституцією України, цим Законом, іншими законодавчими актами України і статутами адвокатських об’єднань – і жодного слова про те, що в своїй роботі як окремо взяті адвокати, так і їх об’єднання, крім цього, користуються й міжнародно-правовими актами.

      Саме тому одним з елементів предмету даного дисертаційного дослідження й було вибрано зазначене питання, тим більше, що інтеграція України у міжнародне співтовариство, зокрема у Європейський Союз, стала поточним завданням сьогодення [280]. Зокрема, як встановив М.І. Хавронюк, у вітчизняних наукових колах правників перелом двох тисячоліть ознаменувався активними дискусіями з приводу можливості та необхідності інтеграції (об’єднання з метою координації дій) України з іншими державами Європи та пов’язану з цим гармонізацію у сфері законодавства [382, с. 4].

      Крім цього, провідні українські вчені, включаючи Ю.С. Шемшученка, звернули увагу суспільства і наукової громадськості на те, що ми іноді не надаємо належної уваги перевіреному століттями зарубіжному досвіду з тих чи інших питань, хоча інтеграція України у європейські структури ставить питання про зближення українського і європейського права [396, с. 13]. І це при тому, що норми європейського права містяться в актах практично всіх європейських міжнародних організацій, зокрема Ради Європи та Європейського Союзу [397, с. 26].

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.