У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Витрати майбутніх періодів у контексті загальних аспектів походження витрат

     

      У ході здійснення фінансово-господарської діяльності на підприємстві виникають різні види витрат, серед яких завжди можна виокремити такі види, розмір яких залежить від факторів не пов’язаних з обсягами реалізації товарів, робіт, послуг, а визнаються в залежності від періоду, в якому вони були понесені або від настання певної події.

      Розміри таких витрат можуть бути досить суттєвими, і чим є більшою частка таких витрат в загальному обсязі витрат виробництва або інших витрат діяльності, тим більшою спостерігається пряма залежність фінансових результатів підприємства від періоду їх розрахунку. До таких видів витрат відносяться витрати майбутніх періодів.

      Питання обліку та управління витратами є одним з перспективних та затребуваних напрямів розвитку бухгалтерської науки. Вивченню витрат як загальноекономічної категорії науковцями в економічній літературі приділяється досить значна увага. Це пов’язано з тим, що в сучасних економічних умовах підприємство прийнято оцінювати не стільки за майновим станом, скільки за результатами діяльності. Елементами, що безпосередньо пов’язані з визначенням прибутку є доходи та витрати. Отже, формування достовірного показника прибутку підприємства можливе лише за умови правильного визначення його доходів та витрат.

      Виявлення активності дослідників з питань бухгалтерського обліку витрат майбутніх періодів як складової витрат підприємства є одним з напрямів систематизації підходів, виявлення невирішених проблем та ін.. Одним з методів наукового пошуку, на ефективності якого наголошують сучасні дослідники, є бібліометричний аналіз, який дозволяє встановити тенденції розвитку науки як єдиного цілого так і окремих її напрямів зокрема. Бібліометричний аналіз – є одним з тих методів пізнання, використання якого є необхідним та об’єктивним при вирішення проблем економічних наук, зокрема науки про бухгалтерський облік, та її окремих об’єктів. З метою виявлення напрямів дослідження проблем бухгалтерського обліку, та його окремого об’єкту витрат майбутніх періодів вважаємо за необхідне застосувати даний метод до вивчення дисертаційних досліджень захищених в Україні. Застосування даного методу для аналізу тематики дисертацій дасть можливість за допомогою статистичних показників виявити місце витрат майбутніх періодів в дослідженнях вітчизняних та зарубіжних вчених та встановити актуальні напрями невирішені питання розвитку бухгалтерського обліку в нових умовах.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.