У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Організаційно-методичні підходи до бухгалтерського обліку витрат майбутніх періодів

     

      Розвиток економіки України, поява нових суб’єктів господарювання різних форм власності, розвиток міжнародних економічних відносин зумовлюють необхідність удосконалення бухгалтерського обліку і контролю як складових частин системи економічної інформації, необхідної для прийняття рішень на всіх рівнях управління підприємством.

      Управління будь-яким підприємством вимагає повної, неупередженої та об’єктивної інформації про здійснювані господарські операції, їх характер і обсяг, про наявність матеріальних, трудових і фінансових ресурсів, ефективність їх використання, про фінансові результати господарської діяльності підприємства тощо. Основним джерелом такої інформації є дані саме бухгалтерського обліку, які систематизуються у звітності підприємства, яка має велике значення, оскільки використовується не тільки для прийняття управлінських рішень щодо діяльності окремого підприємства, а й для узагальнення результатів у масштабі галузей економіки та народного господарства в цілому.

      Інформація про розмір витрат майбутніх періодів, правильність їх відображення та амортизації в обліку також має досить важливе значення, оскільки завищений обсяг витрат, які віднесені до складу витрат майбутніх періодів, занижує витрати звітного періоду і, відповідно, завищує прибуток підприємства до оподаткування. Включення ж великої суми витрат до витрат звітного періоду призведе до заниження прибутку підприємства і, тим самим, зменшить обсяг податку на прибуток до державного бюджету.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.