У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Довгострокове кредитування ЗЕД в Україні

     

      Довгострокове фінансування зовнішньоекономічної діяльності підприємства передбачає використання поряд з власними фінансовими ресурсами (самофінансування) таких форм, як проектне фінансування, фінансування через ринки цінних паперів, кредитування покупців (експортерами), лізинг (див. табл.1.1). Через обмеженість обсягу кандидатської дисертації детально розглянути всі ці форми практично неможливо. Тому, беручи до уваги, що в умовах сучасної глобальної фінансово-економічної кризи, коли в країні спостерігається гострий брак довгострокових інвестиційних ресурсів і можливості навіть найбільших банків значно ослаблені, видається необхідним звернути увагу передусім на можливості використання проектного фінансування в Україні.

      Проблематика проектного фінансування знайшла відображення в дослідження українських та іноземних науковців, фахівців з банківської діяльності та фінансів. Вітчизняні вчені Бланк І.О., Майорова Т.В., Пересада А.А., Савлук М.І., Мороз А.М. присвятили свої праці розвитку метологічних аспектів довгострокового кредитування інвестиційних проектів у рамках проектного фінансування.

      У працях таких іноземних економістів, як Бочаров В., Йескомб Э.Р., Катасонов В., Лаврушин О., Румас С., Файт Э., та ін. поряд з теоретичними питаннями розкриваються специфічні особливості практики фінансування масштабних інфраструктурних проектів.

      Водночас питання фінансування крупних інвестиційних проектів за умов фінансово-економічної кризи, що набула глобального масштабу, залишаються недостатньо висвітленими, тоді як фінансова підтримка розвитку стратегічно важливих для національної економіки галузей і, зокрема, нафтогазової промисловості, є могутнім інструментом виходу економіки з кризи.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.