У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Механізм державної фінансової підтримки розвитку ЗЕД у світлі світового досвіду

     

      Як уже було визначено у п.1.1, у функціональній структурі системи фінансування зовнішньої торгівлі однією з трьох ключових складових, поряд з підсистемами фінансування власне торговельної (операційної) діяльності та регулювання ЗЕД, є підсистема фінансування розвитку ЗЕД, у тому числі зовнішньої торгівлі. Перш ніж розпочати аналіз світового досвіду в цій сфері, необхідно докладніше зупинитися на сутності фінансування розвитку торгівлі.

      Метою розвитку зовнішньої торгівлі є створення і розширення стійких торговельних потоків, які відіграють важливу роль у забезпеченні економічного розвитку країни. За Посібником з розвитку інфраструктури фінансування торгівлі для країн з перехідною економікою, підготовленим Міжнародним торговельним центром ЮНКТАД / СОТ, стратегія розвитку торгівлі охоплює чотири основних компоненти: сприяння торгівлі, розвиток інфраструктури, підтримку торгівлі та управління торговельними відносинами; при цьому фінансування розвитку стосується лише сприяння торгівлі та розвитку інфраструктури (рис 3.1) [124,c.2].

      Однак, погоджуючись у цілому із наведеним змістом стратегії розвитку торгівлі, вважаємо за необхідне уточнити роль і місце фінансування цього процесу на основі аналізу змісту кожної з чотирьох складових стратегії.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.