У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Технології соціально-педагогічного супроводу дітей трудових мігрантів

     

      За визначенням Закону України «Про соціальну роботу з сім'ями, ді¬тьми та молоддю», соціальний супровід - вид соціальної роботи, спрямова¬ний на подолання складних життєвих обставин, а також на адаптацію до нового середовища, створення у ньому оптимальних умов життя окремих категорій дітей та молоді шляхом надання комплексу соціальних послуг [87]. Варто зауважити, що соціальний супровід – це три¬валий процес, спрямований на здійснення різними спеціалістами системи комплексних заходів щодо соціальної реабілітації представників зазначених категорій.

      У межах нашого дослідження ми здійснювали технологію соціально-педагогічного супроводу сімей трудових мігрантів та дітей. Реалізація завдань експериментальної роботи була спрямо¬вана на забезпечення оптимальних умов життєдіяльності сімей шляхом надання необхідних соціальних послуг, до¬помоги та здійснення відповідних заходів.

      Технологія соціально-педагогічного супроводу дітей трудових мігрантів здійснювалася нами шляхом надання різних видів психологічної, соціально-педагогічної допомоги, соціальних послуг, консультування, захисту інтересів дітей, зв’язків з громадськістю та просвітницької роботи. Метою соціально-педагогічного супроводу дітей трудових мігрантів є захист та забезпечення дотримання прав та інтересів дітей, оптимальних умов їх життя та розвитку з урахуванням індивідуальних потреб кожної дитини шляхом надання соціальних послуг.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.