У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Фінансові потоки інтеграційних аграрних формувань

     

      Термін „фінансовий потік” набув поширення у застосуванні щодо розкриття сутності фінансових процесів, що відбуваються в господарській діяльності економічних суб’єктів. Для характеристики діяльності інтеграційних аграрних формувань доцільно використовувати такий термін, особливо, коли це стосується питань формування, нагромадження, трансформації та визискування фінансових ресурсів.

      Необхідно зазначити, що визискування поняття „фінансовий потік” або „фінансові потіки” досить розповсюджене в дослідженнях багатьох відомих вітчизняних та іноземних вчених, проте пояснення змісту, характерних ознак та особливостей застосування у фінансовій теорії та практиці досить обмежений. Такі автори як : Г. Азаренкова [12; 58], А. Азрилиян [210] З. Боді та Р. Мертон [50], О. Васюренко [58], В. Гавриленко [65], Гудзь [86], А. Горбунов [73], В. Євстигнєєв [111], В. Іванов [157], М. Кизим [166], В. Корнєєв [186], Т. Кузнєцова [194], С. Нікшич [242], Ю. Плущевська [281], В. Пономаренко [289], О. Пушкарь [289], Ю. Путятін [295], М. Романовський [365], П. Стецюк [332], О. Тридід [295], Н. Тренев [350] та інші застосовують його в своїх дослідженнях. Проте, трактування сутності цього поняття достатньо різноманітне.

      Сьогодні сформувалися певні різновиди тлумачень терміну „фінансовий потік” (табл. 3.3). Шерег вчених в своїх дослідженнях виділяють спільність рис, притаманних фінансовому і грошовому потокам. Такі висновки ґрунтуються на застосуванні терміну “Cash flow”, який у перекладі з англійської означає „ готівковий потік ” [73; 160; 350].

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.