У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Принципи та методи управління доходами в діяльності підприємств

     

      В період розвитку ринкових відносин раціональне управління повинно використовувати такі інструменти державного регулювання, які приводять до оптимального економічного зростання країни та підвищення добробуту її населення.

      Аналізуючи графічний вираз закону спросу та пропозиції, вплив попиту та пропозиції на рівень доходу підприємств, відзначимо, що крива доходу підприємства є в той же час кривою попиту на продукцію. Ціна за одиницю продукції для покупця, є доходом від одиниці продукції, або середнім доходом, для продавця. В умовах вільної конкуренції взаємодія попиту та пропозиції корегують ціну до моменту встановлення рівноваги. Збільшення попиту збільшує рівноважну ціну й рівноважну кількість продукту. Збільшення пропозиції знижує рівноважну ціну й збільшує рівноважну кількість продукту.

      Для функціонування безперебійного, діючого механізму ринкової саморегуляції та забезпечення економічного розвитку і зростання як доходів підприємства, так і економіки країни в цілому, окремі елементи державного управління, такі як антимонопольне законодавство, податки і податкові пільги, оптимальний розподіл капіталовкладень у нові галузі виробництва тощо, повинні бути присутніми в якості керуючих елементів з боку держави.

      Ефективне управління економікою – це таке управління, при якому всі його методи стимулювання, важелі та інструменти налагоджені так, щоб інтереси кожного суспільства, кожної громади на будь-якому рівні (підприємства, галузі, тощо) були погоджені із загальнодержавними цілями та спрямовані на вибір оптимальних шляхів реалізації. При цьому визначення методів оцінки та особливостей формування і використання доходів в умовах ринку є фундаментальною проблемою сучасного управління економікою [59, с. 166].

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.