У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Формування інформаційно-аналітичної системи управління доходами підприємств харчової промисловості

     

      В сучасних умовах інформатизації суспільства успішне орієнтування менеджера, що приймає рішення в складних виробничо-господарських ситуаціях, зниження до мінімуму підприємницьких ризиків, а отже і ефективне управління підприємством можливо тільки за допомогою результативних інструментальних засобів інформаційної підтримки. На сьогоднішній день існує багато різноманітних вітчизняних і закордонних інформаційних систем, починаючи від локальних, орієнтованих на вирішення певних завдань, і закінчуючи великими інтегрованими системами, що забезпечують автоматизацію всіх бізнес-процесів підприємства [337].

      Інтернет надає нові можливості розвитку для бізнесу, даючи можливість поставляти продукти й надавати послуги далеко за межі безпосереднього оточення підприємства. Як затверджує WSL Strategic Retail [318], якщо в 1998 р. Мережею для пошуку й дослідження потрібних продуктів скористалися 5% користувачів, те вже в 2000 р. цей показник зріс удвічі, а в 2001 р. склав 24%. Таким чином, продукти харчування, розповідь, наприклад, про користь яких розміщена в Internet, в он-лайні покупець не купить, однак, ознайомившись із позитивними властивостями продукту в «режимі оф-лайн», можливо, і стане його покупцем [339, с. 228–231].

      Уявляючи собі структуру комп’ютерної системи по автоматизованих робочих місцях і користувачам, можна більш виразно уявляти собі вплив організаційної структури, стилю керування, кадрової політики підприємства на зменшення виникаючого контрольного ризику [340, с. 319–322].

      За даними Української Асоціації Виробників Програмного забезпечення в Україні існує більше 800 компаній (юридичних осіб, суб’єктів підприємницької діяльності, що є роботодавцями), пов’язаних з розробкою, виробництвом і поширенням програмних продуктів і баз даних, а також пов’язаних зі створенням інфраструктурних умов для їхнього існування і розвитку (інвестиційні, комунікаційні, кадрові).

      Не останнє місце в системі існуючого програмного забезпечення належить інформаційно-аналітичним системам підтримки прийняття рішень, розробка і розвиток яких відповідає сучасним потребам підприємств України в покращенні та оптимізації їхньої економічної діяльності.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.