У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Генезис теорії та аналіз практики застосування аналітичних процедур в аудиті

     

      Розвиток країн світу з економічно розвинутою структурою і системи бухгалтирського обліку наклали відбиток на різні прийоми контролю та аудиту.

      Так, в країнах з розвинутих економікою та системою обліку, що є відсутньою з уніфікації бухгалтерських документів, застосованими в фінансово – господарської діяльності підприємства, регулювання системи обліку, аналізу та аудиту має характер пропозицій та рекомендацій. Цє зумовлено тим, що прийоми та методи контролю бухгалтерських документів в країнах з розвинутою економікою не використовуються [30, 31, 33, 70].

      В працях таких вченних як: А. Аренса, Р. Доджа, Дж. Лоббека Дж. Робертсона [10] розглянута специфіка прийомів контролю в різних країнах світу.

      Аналіз змісту контрольних процедур дозволив співвіднести прийоми контролю, що використовуються в Україні, Угорщині, Великій Британії, США, Грузії, Росії. Належність країн до тієї чи іншої національної системи обліку має суттєвий вплив на вибір аудиторських процедур. В країнах англо-американської облікової системи (Великобританія, США) відсутня чітка регламентація бухгалтерського обліку і інформація в основному зорієнтована для задоволення потреб інвесторів та кредиторів.

      Аудиторськими процедурами англійський автор Р. Додж [74, с. 89], називає різні види тестування, що в українській теорії контролю та аудиту, відповідають визначенню різних способів перевірки.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.