У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Методика аналізу викривлень на рівні тверджень класу операцій та залишків на рахунках бухгалтерського обліку

     

      Аудиторська практика показує, що важливе значення для повноти проведення аудиту бухгалтерської звітності і достовірності його результатів, має оглядова перевірка порядку ведення бухгалтерського обліку, законності здійснення господарських операцій і реальності фінансово-економічних показників. Таку перевірку слід здійснювати із застосуванням спеціального комплексу аналітичних тестів для оцінки системи бухгалтерського обліку і звітності. При виборі і угрупуванні питань для тестування беруться до уваги організаційні, технічні і методичні аспекти ведення бухгалтерського обліку економічного суб’єкта відповідно до чинного законодавства і стандартів. Розроблені нами тести для оцінки системи бухгалтерського обліку і достовірності звітності впроваджено в практику аудиту ПАТ та ЗАТ хлібопекарських підприємств України (Додаток С).

      Результати тестування бухгалтерського обліку і звітності сприяють оптимізації процесу планування і проведення аудиту за термінами дії, процедурам і якості, визначенню критичних напрямів в діяльності організації, що вимагають детального і глибокого дослідження для виявлення резервів і шляхів поліпшення управлінської інфраструктури.

      Важливим елементом системи тестування в цілях реалізації комплексної моделі організації і проведення аудиту бухгалтерської звітності є дослідження облікової політики економічного суб’єкта, яке доповнює оцінку системи бухгалтерського обліку і звітності.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.