У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Прогнозний аналіз при формуванні професійного судження

     

      Від аудитора вимагається спроектувати викривлення на генеральну сукупність для отримання широкої картини масштабу викривлення, проте такої проекції може виявитися недостатньо для визначення суми, яку необхідно записати.

      Якщо було визначено, що викривлення є аномалією, її можна не враховувати при проекції викривлень на генеральну сукупність. Однак вплив будь–якого такого викривлення, якщо його не виправлено, слід враховувати разом з проекцією неаномальних викривлень.

      Для тестів заходів контролю не потрібна явна проекція відхилень, оскільки норма відхилення вибірки є також прогнозною нормою відхилення для генеральної сукупності у цілому. В МСА 330 «Дії аудитора у відповідь на оцінені ризики» надано поради щодо дій у разі виявлення відхилень у заходах контролю, на які аудитор планував покластися.

      У разі детального тестування прогнозоване викривлення разом з аномальним викривленням, якщо таке наявне, є кращою попередньою оцінкою викривлення в генеральній сукупності. Якщо прогнозоване викривлення разом із аномальним викривленням, перевищують допустиме викривлення, вибірка не надає достатніх підстав для висновків щодо генеральної сукупності, яка тестувалася. Чим ближче сумарно прогнозоване викривлення разом із аномальним викривленням до допустимого викривлення, тим більша вірогідність того, що дійсне викривлення в генеральній сукупності може перевищити допустиме. Крім того, якщо прогнозоване викривлення перевищує очікуване аудитором викривлення, що використовувалося при визначенні обсягу вибірки, аудитор може дійти висновку про існування неприйнятного ризику вибірки, оскільки дійсне викривлення в генеральній сукупності може перевищити допустиме. Врахування результатів інших аудиторських процедур допоможе аудитору оцінити ризик перевищення допустимого викривлення над дійсним викривленням у генеральній сукупності, цей ризик можна зменшити через отримання додаткових аудиторських доказів.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.