У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Управління комунікаціями виробничо-господарських комплексів

     

      Вирішення проблеми комунікацій є важливою складовою ефективного функціонування виробничо-господарських комплексів, які мають ряд переваг, пов'язаних із здатністю маневрувати ресурсами й упроваджувати нові коштовні технології, можливістю забезпечувати зростання виробництва, підтримувати стійкий розвиток і необхідний рівень конкурентоспроможності. При цьому формування ефективної системи комунікацій ВГК спрямоване на забезпечення координації виробничих зв'язків підприємств і підрозділів, які входять дов його складу, організації фінансових розрахунків між учасниками, взаємного збуту продукції, управління номенклатурою і обсягом продукції, координації постачання сировиною і матеріалами, забезпечення необхідної кооперації виробництва і впровадження раціональної спеціалізації.

      Для цього важливе формування технології управління, яка має бути орієнтована на результативне управління організаційною діяльністю, вибір ефективних структур побудови виробничо-господарських комплексів і взаємних зв'язків. Це потребує використання такої методології вирішення основних завдань технології управління, в якій застосовуються методи регулювання економічних відносин з точки зору їх змісту, розподілу повноважень між підсистемами управління різних рівнів організаційної побудови виробничо-господарського комплексу, а також внутрішніми і зовнішніми комунікаціями [232, с.50].

      Під внутрішньою оперативною комунікацією розуміється структура комунікацій у межах організації, безпосередньо спрямована на досягнення цілей організації. При цьому структура є частиною організації, а її робочі цілі співвідносяться з її господарською діяльністю. Зовнішня оперативна комунікація – це комунікація, пов'язана з досягненням мети або міжорганізаційною діяльністю і важлива для діяльності організації в перспективі [232, с. 56].

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.