У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Напрями розвитку виробничо-господарських комплексів ресурсозабезпечуючої сфери ЖКГ

     

      Житлово-комунальне господарство є складовою суспільного сектору економіки, реформування якого доцільно здійснювати відповідно до пріоритетних завдань модернізації державного і комунального секторів як у цілому по Україні, так по окремих регіонах. Першим пріоритетним завданням є забезпечення антикризових і стабілізаційних заходів. При цьому не переслідується одержання прямого економічного ефекту, а передбачається розвиток тих виробництв, які необхідні для пропорційного розвитку економіки в цілому, але не відповідають критеріям ринкової ефективності. Не менш важливою є реалізація проектів з реструктуризації об'єктів, функціонування яких стримує розвиток конкретного сегменту економіки.

      Іншим пріоритетним завданням є вживання стимулюючих заходів розвитку суспільного сектору, пов'язаних у першу чергу з підтримкою перспективних виробництв і видів діяльності, що має забезпечувати швидку окупність і високу ефективність капіталовкладень. Цю ефективність слід розглядати з позицій держави як суб'єкта управління з урахуванням можливих соціальних наслідків реалізації проекту.

      У програмних документах, пов'язаних з реформуванням житлово-комунального господарства України, підкреслюється важливість забезпечення нормалізації функціонування галузі в контекст її впливу на розвиток соціальної сфери. При цьому необхідне формування нової структури управління ЖКГ на основі використання зарубіжних моделей управління житлово-комунальною сферою. Реалізація заходів щодо реформування ЖКГ здійснюватиметься за наявності відповідного законодавчого, організаційного та економічного забезпечення на різних рівнях управління економікою: державному, регіональному, міському і рівні підприємства. У даний час в Україні діє Загальнодержавна програма реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2009-2014 роки [275]. У зазначеній програмі продекларовано необхідність реформування житлово-комунального господарства України шляхом:

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.