У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Стан формування і реалізації державної фінансової політики в Україні

     

      Державна фінансова політика України не розробляється і не регулюється єдиним законодавчо-нормативним актом. Більше того, як правило, відсутні і комплексні дослідження її стану з боку уповноважених органів державної влади, а отже на державному рівні відсутня чітко і однозначно сформульована мета та завдання щодо її реалізації. В таких умовах можна здійснювати розгляд лише окремих її видів або аналізувати фінансову політику в контексті реалізації завдань загальнодержавної економічно-соціальної політики.

      Тому особливості впровадження державної фінансової політики будемо оцінювати, виходячи з положень, які були сформульовані в п. 1.1, а саме трак-тування її сутності, і, що найбільш важливо, її основних складових частин: бю-джетно-податкової політики, грошово-кредитної політики і політики управління державним боргом. Окремі положення, які стосуються державної фінансової політики, можна знайти в «Державній програмі економічного і соціального роз-витку України на 2012 рік та основні напрями розвитку на 2013 і 2014 роки», але навіть в цьому документі фінансова політика держави розглядається лише в розрізі її складових.

      Зокрема, в рамках бюджетно-податкової політики дана програма декла-рує, що її реалізація «спрямована на формування сприятливого макроекономіч-ного середовища, здійснення послідовних та ефективних заходів у податково-бюджетній сфері, забезпечення стабільності державних фінансів, високих темпів економічного зростання на основі проведення модернізації економіки держави та підвищення її конкурентоспроможності, формування бюджету на 2012 рік за принципом середньострокового бюджетного планування з чіткими фіскальними та видатковими орієнтирами» [110].

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.