У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Особливості управління фінансовим потенціалом різних територій

     

      У попередніх підрозділах підкреслювалось, що фінансова політика – складне і багатовекторне явище, а її роль у період фінансово-економічної кризи значно зростає. Сьогодні фінансова політика в нашій країні, що реалізується різноманітними органами влади, на жаль, помітно відстає від світових стандар-тів у цій сфері. Як слабке місце фінансової політики України слід визначити одну із її базових складових – управління фінансовим потенціалом.

      Можливості економічного розвитку, ефективність проведення фінансової політики держави залежать від наявності фінансових ресурсів. Саме тому акту-альним залишається питання підвищення ефективності управління фінансовими ресурсами та оптимального їх використання, пошуку їх потенційних резервів, а також розробка дієвих механізмів їх мобілізації.

      Як було визначено раніше, між поняттями "фінансова політика" та "фі-нансовий потенціал" існує тісний взаємозв’язок. Тому вплив особливостей впровадження фінансової політики на різних територіях буде відображатися і на управлінні їх фінансовим потенціалом. Розглянемо особливості управління і формування фінансового потенціалу з точки зору впливу на нього складових фінансової політики, а саме бюджетно-податкової, грошово-кредитної та політики управління державним боргом. З позиції територіальності пропонується розглядати фінансовий потенціал на двох рівнях – державному та місцевому. Такий поділ обумовлений наступним: в структурі бюджетної системи відповідно до Бюджетного кодексу України ви-діляють державний та місцеві бюджети; грошово-кредитна політика реалізуєть-ся в основному на рівні держави; в сфері управління державним боргом виді-ляють державні та місцеві запозичення.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.