У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Концептуальний підхід до управління розвитком персоналу промислового підприємства

     

      Зміни у формах власності промислового бізнесу в Україні, як уже підкреслювалось, обумовлюють як домінуючу організаційно – правову форму – холдингову компанію, а як головну управлінську структуру – дивізіональну, та вимагають розвитку методів і інструментів економіки підприємства та, у тому числі, управління персоналом. В специфічних умовах організації бізнесу гірничо - металургійних холдингів та дивізіонів, що позначаються складною розгалуженою технологічною структурою, вертикальною інтеграцією підприємств різних за функціональною, галузевою, процесною, резидентською ознаками, побудова ефективної системи механізму стратегічного управління вимагає використання сучасних концепцій та відповідних методів й інструментів.

      Проведений аналіз теоретичних підходів до організації управління в транснаціональних інтегрованих групах дозволяє стверджувати, що вони переважно спираються на сучасну форму співпраці бізнесу та суспільства, що описується концепцією «корпоративної соціальної відповідальності». У міжнародній практиці термін «Корпоративна соціальна відповідальність» (КСВ, так звана корпоративна відповідальність, відповідальний бізнес, корпоративні соціальні можливості) почав вживатись з 1970-х рр.

      Корпоративна соціальна відповідальність – це концепція, відповідно до якої бізнес-структури враховують інтереси суспільства, беручи на себе відповідальність за вплив своєї діяльності на замовників, постачальників, працівників, акціонерів, місцеві спільноти та інші зацікавлені сторони суспільної сфери [164]. Це діяння не обмежується рамками встановленого зобов'язання дотримуватися законодавства у всіх аспектах своєї діяльності, і означає, що бізнес-структури добровільно приймають додаткові заходи для підвищення якості життя працівників та їх сімей, а також місцевого співтовариства і суспільства в цілому. Термін КСВ не замінює поняття «доброчинності» та «громадської діяльності», які допомагають компаніям заслужити довіру співробітників та клієнтів – КСВ є набагато ємнішим поняттям.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.