У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Аналіз забезпеченості підприємств кадровим персоналом

     

      У сучасних умовах господарювання особливої актуальності набуває питання ефективності використання кадрового потенціалу. Достатня забезпеченість підприємств потрібними трудовими ресурсами, їхнє раціональне використання, високий рівень продуктивності праці мають велике значення для підвищення ефективності функціонування будь-якого підприємства [74].

      Вчасно отримати інформацію про недоліки у роботі працівників, втрати робочого часу, погіршення продуктивності праці, виявити причини та визначити заходи щодо їх усунення дозволяє система аналізу.

      Ефективність діяльності будь-якої організації не в останню чергу залежить від адекватного забезпечення її продуктивної і компетентної робочою силою, висококваліфікованими фахівцями. Без людей, здатних ефективно використовувати складну технологію, капітал і матеріали, підприємство не може успішно і динамічно розвиватися. Які б технічні можливості, організаційно-управлінські переваги ні відкривалися перед фірмою, вона не почне працювати ефективно без відповідного людського ресурсу. Все, в кінцевому рахунку, залежить від людей, їхньої кваліфікації, уміння і бажання працювати [84].

      Саме людський капітал, є наріжним каменем конкурентоспроможності, економічного зростання та ефективності діяльності підприємства. У результаті сьогодні аналіз показників з праці є важливою складовою частиною аналізу фінансової діяльності підприємства в цілому. Окремі теоретико-методологічні аспекти ефективності використання трудових ресурсів висвітлені у роботах таких вітчизняних і зарубіжних вчених, як О. Амоша, Д. Богиня, Н. Біляцький, Р. Бондаренко, О. Грішнова, А. Грищенко, Ю. Одегов та ін. Проте і на сьогодні в цьому напрямі залишається багато дискусійних та невирішених проблем. У науковій літературі відсутня єдина думка щодо поняття «кадровий потенціал», допускається вільне його тлумачення, не сформована чітко концепція управління персоналом, відсутні підходи до комплексної оцінки рівня кадрового потенціалу і формування напрямів його подальшого розвитку [85,86,87].

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.