У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Вплив мотивації праці на зростання темпів продуктивності праці

     

      Найкращим критерієм оцін¬ки конкурентоспроможності та економічної стійкості підприємства є продуктивність праці і найбільш швид¬ким шляхом забезпечення конкурентоспроможності товарів на ринку є підвищення темпів зростання про¬дуктивності праці. Світовий досвід показує, що країни з вищою продуктивністю праці завжди були світовими економічними лідерами.

      При низькій продуктивності економіка країни може бути конкурентоспроможною тільки при зниженні заро¬бітної плати і девальвації національної валюти. Маніпу¬лювання курсом валюти для зниження її курсу не є ефек¬тивною конкурентною стратегією. Спроби розв'язання проблем, пов'язаних з конкурентоспроможністю товарів за рахунок девальвації національної грошової одиниці, означає не що інше, як спробу конкурувати за допомо¬гою зниження заробітної плати і життєвих стандартів, а не за рахунок підвищення продуктивності праці, що підтверджується сучасним станом економіки України.

      Сутністю мотивації зростання продуктивністю праці є створення умов для її підвищення. Водночас підвищення продуктивності являє собою процес змін в економіці. Тому для підвищення продуктивності необхідно управляти змінами, тобто генерувати, мотивувати, стимулювати їх. При цьому важливим є планування і координування масштабів та інтенсивності змін у всіх основних організаційних елементах, включаючи зайнятість, структуру кадрів, кваліфікацію і освіту, технологію і устаткування, продукцію і ринки збуту. Ці зміни повинні сприяти як зростанню продуктивності, так і підвищенню ефективності діяльності організацій. Орієнтація на досягнення найвищих кінцевих результатів є найбільш оптимальним стилем створення системи управління продуктивністю й оперування нею.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.