У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Заходи щодо вдосконалення мотивації праці працівників на підприємствах

     

      У процесі вивчення мотиваційної сфери людини встановлено, що можливість професійного і кар'єрного росту є одним з сильніших мотивуючих факторів. У зв'язку з цим до числа завдань системи управління КП ТВФ «Запоріжбуд» необхідно включити організацію управлінням діловою кар'єрою персоналу.

      У загальному значенні під діловою кар'єрою розуміється успішне просування галузі суспільної, службової, наукової та інших видах діяльності. Оскільки всі вони затребувані суспільством, то й успішне просування в цих областях є суспільно значущим явищем [103,104].

      Якщо розглядати планування і розвиток кар'єри як конкретну діяльність, то кар'єра може бути визначена як свідомо обраний і реалізований шлях посадового просування, прагнення до наміченого статусу (соціальному, посадовій, кваліфікаційним), що забезпечує професійне та соціальне самоствердження фахівця відповідно; рівнем його кваліфікації. Планування кар'єри полягає у визначенні цілей її розвитку та шляхів, що ведуть до їх досягнення. Реалізація цілей розвитку кар'єри включає: 1) послідовність посад, що передують цільової, на яких необхідно попрацювати, 2) заходи, участь в яких забезпечує готовність професіонала до роботи на конкретних посадах (участь у навчальних програмах, стажування тощо).

      Планування кар'єри, що розглядається в контексті інтересів співробітника, створює передумови для того, щоб:

      – оптимізувати його професійне зростання, дозволяючи спеціалісту завчасно включиться в програми перепідготовки або підвищення кваліфікації;

      – задовольнити его-мотивацію завдяки залученості працівника в планування власного професійного маршруту;

      – внести деяку визначеність у тимчасову перспективу працівника. Позитивні моменти планування кар'єри, пов'язані з інтересами організації, полягають у тому, що підвищується лояльність і залучення працівників; полегшується планування підготовки і підвищення кваліфікації; при внутрішньо організаційних переміщеннях персоналу забезпечується облік професійних інтересів працівників.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.