У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Визначення об'єктів гармонізації управлінської діяльності

     

      Проведений в дисертаційній роботі (в параграфі 1.2) аналіз поняття і сутності «гармонізація» показав, що в її основі лежить узгодженість та скоо-рдинованість взаємозв'язаних дій учасників будь-якого процесу, з метою уникнення конфліктів і протиріч їх діяльності, що є основою раціональної поведінки і отримання високої результативності робіт.

      Проведені дослідження сутності управлінської діяльності, показали, що вона є складним багатоплановим процесом, який включає велику кількість взаємодій між елементами і виконавцями, де можуть виникнути дисгармонії і протиріччя; видів робіт, спрямованих на досягнення певного результату, який задається встановленими цілями підприємства. Забезпечити високий рівень гармонійності означає здійснювати управ-лінську діяльність таким чином, щоб мінімізувати виникнення протиріч і конфліктів для досягнення високої результативності робіт. Тому, для того, щоб побудувати систему, яка буде націлена на забезпечення високого рівня гармонійності управлінської діяльності необхідно обґрунтувати підходи до визначення її об’єктів.

      Тому важливо визначитись із методами та підходами щодо системати-зації об'єктів гармонійності, з тим щоб вийти на конкретні завдання, які ви-рішуються в залежності від ситуації та характеристик підприємства.

      У ряді робіт розглянуто різні підходи до систематизації робіт щодо здійснення управлінської діяльності. Найбільш детально ці питання вивчені в роботах, які присвячені процесному та функціональному підходам до управління [204, 171, 130, 109].

      Список та зміст управлінських робіт можливо визначити і систематизу-вати за допомогою використання різних методів управління. До основних методів визначення об’єктів гармонізації управлінської діяльності слід відне-сти: цільовий; функціональний; матричний; проектний, на основі інжинірингу і реінжинірингу та процесний.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.